Skip to main content

Kosár

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Kereső

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Satya Reiki

A Satya Reiki füstölő egy varázslatos, gyógyító keverék, mely enyhe illatot áraszt. A füstölő hatékonyan segíti a felhasználót a gyógyulás folyamatában, akár fizikai, akár mentális betegség idején. Egy doboz tartalmaz 10 db 15 grammos füstölő pálcát !
Raktáron: 6 db

990 Ft

799 Ft

  • Kérlek válasz:

Satya Reiki

A Satya Reiki füstölő egy varázslatos, gyógyító keverék, mely enyhe illatot áraszt. A füstölő hatékonyan segíti a felhasználót a gyógyulás folyamatában, akár fizikai, akár mentális betegség idején. A keverék aktiválja a természetes gyógyulási folyamatot és segít helyreállítani az érzelmi jólétet.

A füstölőt különösen ajánlott használni meditáció és Reiki gyakorlás során, mivel segít az elmélyülésben és a belső béke elérésében. A varázslatos illat pedig tovább emeli az élményt.

Az Reiki füstölő kapható 15g-os pálcák formájában, és egy dobozban 10 darab található. Az enyhe, gyógyító illatú füstölő egyaránt alkalmas otthoni vagy szakmai használatra, és hozzájárulhat az egészség, a boldogság és a belső béke megtalálásához.

Ha szereted az enyhe, gyógyító illatokat és fontos számodra az érzelmi és fizikai jólét, akkor a Satya Reiki füstölő tökéletes választás lehet számodra!