Skip to main content
 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Satya Red Champa

A Satya Red Champa füstölő egy érzéki és meleg illatú füstölő, amely a hagyományos Sai Baba Nag Champa füstölőn alapul, de egy kicsit édesebb és fűszeresebb illattal rendelkezik. Egy doboz tartalmaz 10 db 15 grammos füstölő pálcát !
Raktáron: 16 db

990 Ft

600 Ft

  • Kérlek válasz:
  • Satya Red Champa

    A Satya Red Champa füstölő egy érzéki és meleg illatú füstölő, amely a hagyományos Sai Baba Nag Champa füstölőn alapul, de egy kicsit édesebb és fűszeresebb illattal rendelkezik. Ez a füstölő kellemesen hat az elmére és a testre, és segít eltávolítani a stresszt, a feszültséget és a negatív érzéseket, helyette kellemes, nyugodt hangulatot teremtve.

    A Satya Red Champa füstölő kézzel készül, Indiában, és a legjobb minőségű összetevőkből áll, mint például a szantálfa, a fahéj, a gyömbér, a rózsa és az édesgyökér. Az illat meleg, de nem túl intenzív, így kellemesen körülöleli a teret.

    Ez a füstölő kiválóan alkalmas meditációhoz, relaxációhoz, vagy csak egyszerűen egy kellemes és nyugodt hangulat kialakításához az otthonodban.  A csomagolás 100% újrahasznosítható, így környezetbarát terméket használhatsz otthonodban.

    Ha szereted a meleg és édes illatokat, akkor a Satya Red Champa füstölő tökéletes választás lehet számodra. Élvezd az illat kellemes hatását, és engedd, hogy az édes és meleg illat körülölelje otthonodat!