Skip to main content

Kosár

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Kereső

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Satya Egyiptian Jasmine

A Satya Egyiptomi Jasmine füstölő egy kiváló minőségű füstölő, mely egy lenyűgöző, virágos illattal árasztja el a teret. Az egyiptomi jázmin illata intenzív, érzéki és exotikus, és képes kellemesen felfrissíteni az elmét és javítani az érzelmi állapotot. Egy doboz tartalmaz 10 db 15 grammos füstölő pálcát !
Raktáron: 19 db

990 Ft

500 Ft

  • Kérlek válasz:
  • Satya Egyiptian Jasmine

    A Satya Egyiptomi Jasmine füstölő egy kiváló minőségű füstölő, mely egy lenyűgöző, virágos illattal árasztja el a teret. Az egyiptomi jázmin illata intenzív, érzéki és exotikus, és képes kellemesen felfrissíteni az elmét és javítani az érzelmi állapotot.

    A füstölő használata segíthet a stressz és a feszültség enyhítésében, és segít megnyugodni egy hosszú nap után. Az egyiptomi jázmin illata emellett romantikus és érzéki hangulatot teremt, és segít egy olyan kellemes, nyugodt környezet kialakításában, amely tökéletes a pihenésre, a meditációra vagy a relaxációra.

    A Satya Egyiptomi Jasmine füstölő kiváló minőségű összetevőkből készül, és minőségi élményt nyújt azoknak, akik értékelik a finom illatokat. A füstölőt kapható 15g-os pálcák formájában, és egy dobozban 10 darab található. A füstölő ideális otthoni használatra, de egyben alkalmas szakmai felhasználásra is, például a szépségszalonokban vagy a jógatermekben.

    Ha szereted az exotikus, virágos illatokat és fontos számodra a pihenés, a meditáció és a relaxáció, akkor a Satya Egyiptomi Jasmine füstölője tökéletes választás lehet számodra!