Skip to main content
 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Satya Dragon's Fire

A Satya Dragon's Fire füstölő pálcikák a Shrinivas Sugandhalaya gyártó által készülnek Bangalore-ban, Indiában, ahol az eredeti Sai Baba Nag Champa füstölő is készül. Minden füstölő kézzel göngyölt, a legfinomabb összetevőket használják fel hagyományos módon. Egy doboz tartalmaz 10 db 15 grammos füstölő pálcát !
Raktáron: 13 db

990 Ft

600 Ft

 • Kérlek válasz:
 • Satya Dragon's Fire

  A Satya Dragon's Fire füstölő pálcikák a Shrinivas Sugandhalaya gyártó által készülnek Bangalore-ban, Indiában, ahol az eredeti Sai Baba Nag Champa füstölő is készül. Minden füstölő kézzel göngyölt, a legfinomabb összetevőket használják fel hagyományos módon.

  Az illatot finom művészet segítségével hozzák létre, amelynek eredménye egy erőteljes, fűszeres és fás illat, amely azonnal megidézi a sárkányok és a tűz képét. Az illatot finom művészet segítségével hozzák létre, amelynek eredménye egy erőteljes, fűszeres és fás illat, amely azonnal megidézi a sárkányok és a tűz képét.

  A Dragon's Fire füstölő hagyományosan szantálfa alapú, és más természetes gyantákkal és olajokkal keverik össze. A füstölők meditációhoz, relaxációhoz, vagy csak egyszerűen egy kellemes és nyugodt hangulat kialakításához használhatóak otthonodban.

   A csomagolás 100% újrahasznosítható, így környezetbarát terméket használhatsz otthonodban.

  Ha szereted a erős, fűszeres és fás illatokat, akkor a Satya Dragon's Fire füstölő a tökéletes választás lehet számodra. Élvezd az illat kellemes hatását, és engedd, hogy a sárkány tüze belengje otthonodat!