Kosár

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Kereső

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Satya Buddha's

A Satya Buddha Blessings füstölő a Shrinivas Sugandhalaya gyártótól származó incense (füstölő) pálcika kollekció része. Ez a kollekció a világ legismertebb füstölő márkája, a Nag Champa márka. Egy doboz tartalmaz 10 db 15 grammos füstölő pálcát !
Raktáron: 7 db

990 Ft

600 Ft

 • Satya Buddha's

  A Satya Buddha Blessings füstölő a Shrinivas Sugandhalaya gyártótól származó incense (füstölő) pálcika kollekció része. Ez a kollekció a világ legismertebb füstölő márkája, a Nag Champa márka. A füstölő hagyományosan szantálfa alapú, amelyhez különböző virágolajokat adnak hozzá. A Nag Champa márkát világszerte használják buddhista templomokban, mint egy csodálatos segédeszközt a személyes meditációhoz, tisztítási rituálékhoz vagy egyszerűen csak egy kellemes és nyugodt hangulat teremtéséhez otthon.

  Minden egyes füstölő pálcika kézzel készült a magas minőségű olajokkal, így a vastagságuk kissé eltérhet.

  A Buddha Blessings füstölő gyönyörű illatot áraszt, amely segíthet az elmélyülésben és a nyugodt hangulat megteremtésében otthonodban. Az egyedi keveréknek köszönhetően, ez a füstölő megkönnyíti a meditációt, segíthet eltávolítani az energiablokkokat, és javíthatja a hangulatot.

  A Satya Buddha Blessings füstölő pálcikák csodálatos ajándékok lehetnek olyan embereknek, akik értékelik a minőségi füstölők aromáját, és akik keresik a nyugodt és harmónikus életet. Kiváló választás lehet otthoni használatra, meditációhoz vagy bármilyen tisztítási rituáléhoz.

  Ha szereted a minőségi füstölők aromáját, és keresed az elmélyülés és a nyugodt hangulatot, akkor a Satya Buddha Blessings füstölő pálcikái remek választás lehetnek számodra!

11900 Ft értékű vásárlás felett ingyenes szállítás! ☯

House Center  Bt.  |  6200 Kiskőrös, József Attila utca 37.  |  Copyright © 2019-2023. | All Rights Reserved. - Adatkezelési tájékoztató - Jogi nyilatkozat- Impresszum - ÁSZF