Skip to main content
 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Satya Black Champa

A Satya Black Champa füstölő egy érzéki és titokzatos illatú füstölő, amely a hagyományos Sai Baba Nag Champa füstölőn alapul, de egy kicsit sötétebb, fásabb és erőteljesebb illattal rendelkezik. Ez a füstölő kellemesen hat az elmére és a testre, és segít eltávolítani a stresszt, a feszültséget és a negatív érzéseket, helyette kellemes, nyugodt hangulatot teremtve. Egy doboz tartalmaz 10 db 15 grammos füstölő pálcát !
Raktáron: 5 db

990 Ft

600 Ft

 • Kérlek válasz:
 • Satya Black Champa

  A Satya Black Champa füstölő egy érzéki és titokzatos illatú füstölő, amely a hagyományos Sai Baba Nag Champa füstölőn alapul, de egy kicsit sötétebb, fásabb és erőteljesebb illattal rendelkezik. Ez a füstölő kellemesen hat az elmére és a testre, és segít eltávolítani a stresszt, a feszültséget és a negatív érzéseket, helyette kellemes, nyugodt hangulatot teremtve.

  A Satya Black Champa füstölő kézzel készül, Indiában, és a legjobb minőségű összetevőkből áll, mint például a szantálfa, a fahéj, a gyömbér, a mirha és az édesgyökér. Az illat erőteljes, de nem túl intenzív, így kellemesen körülöleli a teret.

  Ez a füstölő kiválóan alkalmas meditációhoz, relaxációhoz, vagy csak egyszerűen egy kellemes és nyugodt hangulat kialakításához az otthonodban. 

  A csomagolás 100% újrahasznosítható, így környezetbarát terméket használhatsz otthonodban.

  Ha szereted a titokzatos és erőteljes illatokat, akkor a Satya Black Champa füstölő tökéletes választás lehet számodra. Élvezd az illat kellemes hatását, és engedd, hogy eltávolítsa az életedből a stresszt és a feszültséget!