Skip to main content
 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Satya Arabian Musk

A Satya Arabian Musk prémium masala füstölő egy érzéki és gazdag illatú füstölő, amelynek arab pézsma a főbb összetevője. Ez az illat finom és intenzív, és tökéletesen alkalmas a meditációhoz, relaxációhoz és hangulatjavításhoz. Egy doboz tartalmaz 10 db 15 grammos füstölő pálcát !
Raktáron: 16 db

990 Ft

600 Ft

 • Kérlek válasz:
 • Satya Arabian Musk

  A Satya Arabian Musk prémium masala füstölő egy érzéki és gazdag illatú füstölő, amelynek arab pézsma a főbb összetevője. Ez az illat finom és intenzív, és tökéletesen alkalmas a meditációhoz, relaxációhoz és hangulatjavításhoz.

  A prémium minőségű masala füstölő kézzel készített, és különböző minőségi összetevőkből áll, mint például gyógynövények, fűszerek, olajok és gyanták. Az illatot finom művészet segítségével hozzák létre, amelynek eredménye egy érzéki, kifinomult és intenzív illat.

  Az Arabian Musk illata kellemesen hat az elmére és a testre is, segít eltávolítani a stresszt, a feszültséget és a negatív érzéseket, és helyette kellemes, nyugodt hangulatot teremt. Az illat intenzív, de nem túl erős, így kellemesen körülöleli a teret, anélkül hogy túlzottan érzékeny lenne a szaglásunkra.

  A Satya Arabian Musk füstölő 15g-os kiszerelésben kapható, és egy dobozban 10 darab található. A füstölő alkalmas otthoni használatra, például meditációhoz, relaxációhoz, hangulatjavításhoz, de számos szépségszalonban és wellness központban is használják.

  Ha szereted a kifinomult, érzéki és intenzív illatokat, akkor a Satya Arabian Musk füstölő prémium masala változata a tökéletes választás számodra. Élvezd az illat kellemes hatását, és engedd, hogy eltávolítsa az életedből a stresszt és a feszültséget!