Skip to main content

Kosár

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Kereső

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Satya Nag Champa Agarbatti

Az eredeti, kézzel tekercselt Satya Sai Baba Nagchampa Agarbatti, Egy doboz tartalmaz 10 db 15 grammos füstölő pálcát !
Raktáron: 52 db

990 Ft

660 Ft

 • Kérlek válasz:
 • Satya Nag Champa Agarbatti

  Az eredeti, kézzel tekercselt Satya Sai Baba Nagchampa Agarbatti, amelyet Bangalore-ban és Mumbaiban gyárt a Shrinivas Sugandhalaya LLP, a Champa virág, virágos, keleti-fűszeres aroma kombinációja fa és pacsuli alapjegyével. Jázmin vagy magnólia virágokra emlékeztet. A készítmény természetes kivonatokból álló masala keverékből áll, tészta formájában az ősi módszer szerint, és kézzel hengereljük a bambuszrudakon.

  Mivel a füst nem tartalmaz benzolt és toluolt, mentes az egészségügyi kockázatoktól. Mivel a minőség állandó, a végfelhasználók inkább folyamatosan használják. A kézi sodort Satya Sai Baba Nagchampa Agarbattit szobafrissítőként és meditációs célokra használják a nyugati országokban mindennapi életük során. A környezetben elterjedt aroma pozitív energiát, jó hangulatot ébreszt, izgalmas attitűdöt teremt és újraéleszti a finom illat utáni szomjúságot. .

   

  A Massala tömjén a következő jellemzőkkel különbözik a közönséges tömjéntől: Az aroma jobb rögzítése a környezetben. Nagyobb mennyiségű pálcika. Magas koncentrációban tartalmaz szantálfaport. Intenzívebb és markánsabb illat. Elkészítése után a környezetben marad.

  A Satya füstölők szantálfa alapból és különféle virágokból származó illóolajokból készülnek, például a magnóliafélék családjába tartozó fáról, a champac fáról származó olajból.

  A Satya Incense összetevőinek minősége miatt az aroma órákig a környezetben marad, még az égetés befejezése után is.

  Megjegyzés: Csak illatosítási célra. Gyermekek elől elzárva tartandó. Soha ne hagyja az égő füstölőt felügyelet nélkül.