Skip to main content
 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Satya Good Wibes

A Satya Good Vibes gyógynövény, bor és kömény illat keveréke. Ez a tömjén egy gyógyító, amely a fény felé visz, a benned ragyogó ragyogó fény felé. Egy doboz tartalmaz 10 db 15 grammos füstölő pálcát !
Raktáron: 3 db

990 Ft

600 Ft

 • Kérlek válasz:
 • Satya Good Wibes

  A Satya Good Vibes gyógynövény, bor és kömény illat keveréke. Ez a tömjén egy gyógyító, amely a fény felé visz, a benned ragyogó ragyogó fény felé. Ez az aroma energetizáló, semlegesítő és inspiráló. A tömjénkeverék segít pozitív kilátásokat teremteni a nap folyamán. Ez a keverék tökéletes egy rossz napon való használatra, vagy arra, hogy a napot azzal kezdje, hogy meghívja az univerzumot, hogy küldjön neked jó hangulatot.

  A Massala tömjén a következő jellemzőkkel különbözik a közönséges tömjéntől: Az aroma jobb rögzítése a környezetben. Nagyobb mennyiségű pálcika. Magas koncentrációban tartalmaz szantálfaport. Intenzívebb és markánsabb illat. Elkészítése után a környezetben marad.
  A Satya füstölők szantálfa alapból és különféle virágokból származó illóolajokból készülnek, például a magnóliafélék családjába tartozó fáról, a champac fáról származó olajból.
  A Satya Incense összetevőinek minősége miatt az aroma órákig a környezetben marad, még az égetés befejezése után is.

  Megjegyzés: Csak illatosítási célra. Gyermekek elől elzárva tartandó. Soha ne hagyja az égő füstölőt felügyelet nélkül.